Благодарност към лекаря, върнал вярата и надеждата ми в святото медицинско призвание

Казвам се Ева Тодорова, от София. С настоящето писмо искам да изкажа отличните си впечатления от вашата болница и огромната си благодарност към лекаря, върнал вярата и надеждата ми в святото медицинско призвание – доц. Венци Росманов.
Аз съм майка на дете с изключително рядко генетично заболяване, което се изразява в тежки изменения на цялата костна система. Заболяването на сина ми беше открито преди повече от тринадесет години, като от десет лечението му е протичало в чужбина. В началото на годината, след поредната консултация в клиника в Лондон, бяхме посъветвани да направим последователни корекции на коленните стави. По този повод се обърнахме към Фонда за лечение на деца в чужбина и оттам ни свързаха с доц. Венци Росманов. Още при първата ни среща бях приятно изненадана да видя един изключително интелигентен, открит и сърдечен човек. Огромно впечатление ми направи начинът, по който той подходи към нашия проблем – с много внимание, отговорност и готовност да се ангажира с нелекия случай на сина ми.
Човещината, необикновеното духовно излъчване и безспорно изключителният професионализъм на доц. Росманов ни убедиха да му гласуваме доверие и на 17 юли тази година първата операция на сина ми беше извършена. Спокойствието и увереността на лекаря, както и изключителното внимание преди и след интервенцията, ме убедиха, че сме взели правилното решение. Днес синът ми Кристиян се възстановява отлично и скоро ще бъде сред съучениците си в клас. С доц. Росманов поддържаме редовна връзка и той много отговорно следи рехабилитационния процес.
Искам да поздравя управителя на болница “Свети Панталеймон” за превъзходната работа. Това е едно отлично работещо болнично заведение с отзивчив и усмихнат персонал, с медицинско обслужване на високо ниво. Материалната база и съвременните удобства правят престоя в клиниката приятен и нестресиращ. Най-ценното са разбира се, лекарите. Отново-огромно благодаря на доц. Росманов! Той гордо може да се нарече лекар с призвание! Хубаво би било да има повече като него!
 
Поздрави:
Ева Тодорова
 
София, 17.09.2012 г.