Клиники и Отделения

Отзиви

Вижте споделени впечатления на пациенти за нас, те ще Ви помогнат да направите своя информиран избор.
пациентите за нас

Клинични пътеки

Тук е публикуван списък с клиничните пътеки за лечение в болнични условия, по които МБАЛ Св. Панталеймон - Плевен има договор с НЗОК.
към пълния списък

Виж Видео

Ядрено-магнитен резонанс (ЯМР) от последно поколение заработи от октомври 2010 в ДКЦ “Свети Панталеймон – Плевен”. Той е единствен в Югоизточна Европа и в световен мащаб е предпочитана технология за диагностика на злокачествени заболявания, която надминава значително скенерите.
С него приоритетно се изследват меки тъкани във всяка една област на човешкото тяло. Това  е единствения метод, който дава възможност за точно диагностициране на множествена склероза, неинвазивно изследване на съдовете на мозъка, травми на коляно, гръбначни патологии и др. Осново преимущество на ЯМР е това, че той е безвреден метод на изобразяване.
Специално обучен екип от специалисти по образна диагностика, рентгенолози, анестезиолози и лаборанти работят със сложната технология. Магнитният резонанс дава изключително качествено и добро изображение, което я прави незаменима при диагностиката на редица трудно откриваеми заболявания.