Клинични пътеки

Тук е публикуван списък с клиничните пътеки за лечение в болнични условия, по които ”МБАЛ Св. Панталеймон - Плевен” ООД има договор с НЗОК.
към пълния списък

Отзиви

Вижте споделени впечатления на пациенти за нас, те ще Ви помогнат да направите своя информиран избор.
пациентите за нас
“МБАЛ Св. Панталеймон-Плевен” ООД – качество и професионализъм, които пациентът заслужава.

 

Болничното лечение се осъществява в отделенията по различните медицински специалности.
“МБАЛ Св. Панталеймон-Плевен” ООД е болнично заведение, в което се предлагат диагностични и лечебни процедури на опорно-двигателния апарат на най-високо равнище. Работи се с последни поколения импланти от водещи производители в света.

 

Качествена ортопедична хирургия в областта на ендопротезирането, гръбначната и ендоскопска хирургия в България се извършва в много малко болници и “МБАЛ Св. Панталеймон-Плевен” ООД е една от тях.
Пациенти от цяла България и чужбина потърсиха и получиха качествена медицинска помощ. Техният процент е 46%.

 

Сроковете за възстановяването на пациентите след ставно ендопротезиране – тазобедрено, колянно, раменно и операции, свързани с травми и възрастови изменения на гръбначният стълб, вкл. дискови хернии в шийната и кръстна области са такива, каквито са стандартите в  клиниките на най-развитите страни.
Това се дължи както на професионализма на хирургичните екипи, така и на работата  на  физиотерапевтите, рехабилитаторите и кинезитерапевтите. Клиниката е оборудвана с уникална за България и региона техника за артроскопска хирургия на увредени менискуси и ставни връзки.

 

Болницата е многопрофилна, има договор със здравната каса и работи по клинични пътеки.

 

Пациентите могат да си избират конкретен медицински екип, самостоятелна стая и  консумативи, като това става срещу допълнително заплащане.

 

”МБАЛ Св. Панталеймон-Плевен” ООД разполага с оборудване, екип и организация на работа, които осигуряват  на пациентите желаното качество на медицинската услуга.

 

С трите нови структури ”МБАЛ Св. Панталеймон-Плевен” ООД вече разполага с 209 легла и покрива най-високото ниво на категоризация на отделения и клиники по националните стандарти.